PAX webinars 22 en 24 september

Interactieve webinars speciaal voor jongeren. Experts van PAX en partners uit het buitenland vertellen en beantwoorden al je vragen. Alle webinars zijn in het engels.

Webinar: de ontwikkelingen in de anti-kernwapenlobby
22-09-2020
 Aanvang: 19.00 – 20.00 – Locatie: via livestream
PAX is al decennialang betrokken bij de anti-kernwapenbeweging. Als onderdeel van ICAN, hebben wij er voor gezorgd dat er in 2017 een internationaal verbod op kernwapens kwam. Hiermee is de eerste stap gezet, maar nu moet het verbod nog zo snel mogelijk in werking treden, ook in Nederland. Kom tijdens deze webinar achter de meest recente ontwikkelingen en hoe wij als PAX hieraan bijdragen.

Meer informatie en aanmelden

Webinar: Peace Activism in Iraq
24-09-2020 Aanvang: 19.30 – 20.30 – Locatie: via ZOOM
Vorig jaar braken in Irak protesten uit. De demonstranten eisten verbeterde basisvoorzieningen en werkgelegenheid van de overheid en een einde aan corruptie. Ook Iraakse vrouwen hebben zich hierin laten horen. Kom tijdens deze webinar erachter hoe het er nu voor staat in Irak en wat voor rol vrouwen in de protesten gehad hebben.

De webinar zal gegeven worden door PAX-collega Rajin Alqallih-van der Zijde, programmaleider Irak. Gedurende de webinar zal ook een van onze Iraakse partners aanwezig zijn.

Meer informatie en aanmelden

 

 

Shares
Share This